2007 – Prøvehallen

 

 

 

Charlottenborg uden filter - flyer 1a

 

 

 

 

Avis annonse

 

Udstillingen er bygget op som et kæmpe atelier, der skal synliggøre den mangfoldighed i det kunstneriske miljø, som sjældent bliver eksponeret. Her er en chance for at se værker i alle genrer, lige fra traditionel billedkunst, foto, grafik, og videokunst, over skulptur, installation og arkitektur til design og kunsthåndværk.Ud over de mange værker på udstillingen kan man opleve et spændende repertoire med performance, musikere og lydkunstnere – alt sammen uden filter af nogen art.

 

Udstillingen Charlottenborg uden filter giver publikum en enestående chance for at møde kunstnerne bag værkerne, og deltage i den kunstneriske proces, som mødet mellem kunstner, værk og publikum afstedkomemr.

Udstillingen er tænkt som en forlængelse af udstillingen i Charlottenborg og er skabt som en ekstraordinær kunstnerisk begivenhed, hvor de ikke-antagne værker fra Charlottenborg møder publikum udenfor den antagne ramme af censur.

 

 

 

 

 

Charlottenborg uden filter er en alternativ udstilling, hvor ikke-antagne værker fra Charlottenborgs Forårsudstilling udstilles.

Udstillingen kan opleves lørdag den 17. og 18. marts kl. 11.00-20.00, begge dagene i Prøvehallen, Porcelænstorvet 4 i Valby. Der er gratis entré.

Tid & sted

17.-18. marts kl. 11-20
Prøvehallen
Porcelænstorvet 4
2500 Valby

Læs mere på: www.proevehallen.dk

Værk 1: Tekstilkunstner Lotte Dreyer
Værk 2: Fotokunstner Thomas Bøgh Nymark

 

 

 Kilde: KultuNaut – 05. mars 2007

 

 

 

 

 

Valby Avis Marts 2007

 

 

 

 

Prøvehallen flyer a4

 

 

 

 

 

 

Prøvehallen flyer

 

 

 

 

Prøvehallen flyer s 1 & 4

 

 

 

 

Program for Prøvehallen marts 2007